tirsdag den 19. februar 2013

Genbrug er GULD!!!!!!

Jeg var for nogle uger siden til et loppemarked, og til min store glæde faldt jeg over en kæmpe sæk med skind og læder rester. Jeg kæmpede mig frem til salgspersonen med en MEGET tung sæk. Og tro mig jeg blev overrasket. Hele sækken kostede kun 50 kr....... Det er vildt billigt. Jeg havde ikke set helt hvad sækken indeholdt, men jeg blev endnu mere glad da jeg kom hjem. Der e masser at lege med, og der var også en lille smule værktøj, tråd, nitter og en masse taske lukke dimser og bæltespænder m.m. ( Jeg brugte godt nok det første styke til at lime udenpå mit tablet cover, men det er ikke rigtig læder arbejde.)

Men jeg tænkte at jeg hellere måtte starte i den nemme ende og er startet med at lave kalenderomslag, og ja der er masser af fejl, men jeg kan nu godt lide den. Jeg har heller ikke ret mange værktøjer til det, hvilket har givet en del banden.Vær søde at sige hvad i syntes om min kreation.

KH Anna

4 kommentarer:

 1. Wauw, sikken et kup... Med lidt øvelse skal du nok gå hen og blive rigtig god til det der læder arbejde... ku ikke have gjort det så fint selv...

  SvarSlet
 2. Det ser da rigtig godt ud :-)

  SvarSlet
 3. Det ser rigtigt godt ud. Dejligt med et godt køb og jeg havde aldrig kastet mig ud i det projekt. Jeg ser ingen fejl.

  SvarSlet
 4. Thanks for one's marvelous posting! I certainly enjoyed
  reading it, you are a great author.I will make sure to
  bookmark your blog and will come back later in life.
  I want to encourage that you continue your great work,
  have a nice evening!

  SvarSlet